Hogyan tud segíteni a rákos beteg gyermekeken?

Május 20-ig van lehetősége úgy támogatni a beteg gyermekek gyógyulását, hogy önnek igazából az 0 Ft-ba kerül. Kérjük, szánjon rá 2 percet!
A személyi jövedelemadó 1 százalékából eddig több százmillió forinttal tudtuk segíteni a daganatos és leukémiás gyermekek életminőségének javítását, a gyógyítás ideális feltételeinek megteremtését. Több mint 1600 családhoz közvetítettünk támogatást!

Érdemes felajánlani a személyi jövedelemadó 1%-át, mert azzal támogatni tudja
a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását.
Viszont érdemes odafigyelni kire bízzuk így a felajánlásunkat.

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

KÉRJÜK, a 18557071-1-09 adószámot adja át könyvelőjének és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány 1999-ben jött létre, mivel előző évben gyermekünk Anna leukémiában megbetegedett. Országosan tudunk segíteni az adó 1%-os felajánlásoknak, az adományoknak köszönhetően a leukémiás és daganatos gyermekeknek, családjaiknak és az őket gyógyító intézményeknek. Adószám: 18557071-1-09

Ezt az alapítványt választották az orvosok a rákos gyermekekért létre jött civilszervezetek közül
a LEGHASZNOSABBNAK, amely nagy erkölcsi elismerése minden adományozónak,
aki a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványt választja, hogy segítsen!
KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÁSÁT!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:Segíteni szeretnék adóm 1%-ával

1. Ha magánszemély, ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély, őstermelő, egyéni vállalkozó, akkor 2019. május 20-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak és rendelkezhet adója 1+1%-áról. Adószámunk:18557071-1-09

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket. A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be.

(Adóbevallása 2019. március 15-töl lesz elérhető ügyfélkapun keresztül!)

3. Ha Önnek még nincs Ügyfélkapu regisztrációja, az adóbevallási tervezet postázását 2019. március 18-ig kérheti. 2019. március 18. után az igényét már csak személyesen a NAV ügyfélszolgálatain nyújthatja be.
Az igénylés alapján adóbevallási tervezetét 2019. április 30-áig kapja meg postán.

Ha ön majd megkapta postán az adóbevallási tervezetét, ne felejtse el átnézni, hogy az adatok helyesek-e. Ha nem kíván módosítani rajta, úgy további teendője az adóbevallással nincs. Viszont ne feledje adója 1+1%-áról is rendelkezhet, ezzel támogathatja az ön által kiválasztott civil szervezetet és egyházat. Adószámunk: 18557071-1-09

Támogassa adója 1%-ával a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását.
A kedvezményezett adószáma rovatba írja:

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18SZJA-EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Amennyiben ön ügyfélkapu regisztrációval rendelkezik, úgy március 15-től elektronikusan is megtekintheti a NAV által elkészített adóbevallás tervezetét. Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat.

Ha nincs ügyfélkapu regisztrációja a következő lehetőségek közül választhat:

1.Kérjük töltse le (18SZJA-EGYSZA) és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

Kitöltési útmutató képekben: IDE KATTINTVA