Hogyan tud segíteni a rákos beteg gyermekeken?

Május 22-ig van lehetősége úgy támogatni a beteg gyermekek gyógyulását, hogy önnek igazából az 0 Ft-ba kerül. Kérjük, szánjon rá 2 percet!
A személyi jövedelemadó 1 százalékából eddig több százmillió forinttal tudtuk segíteni a daganatos és leukémiás gyermekek életminőségének javítását, a gyógyítás ideális feltételeinek megteremtését. Több mint 1500 családhoz közvetítettünk támogatást!

Érdemes felajánlani a személyi jövedelemadó 1%-át, mert azzal támogatni tudja
a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását.
Viszont érdemes odafigyelni kire bízzuk így a felajánlásunkat.

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány 1999-ben jött létre, mivel előző évben gyermekünk Anna leukémiában megbetegedett. Országosan tudunk segíteni az adó 1%-os felajánlásoknak, az adományoknak köszönhetően a leukémiás és daganatos gyermekeknek, családjaiknak és az őket gyógyító intézményeknek. Adószám: 18557071-1-09

Ezt az alapítványt választották az orvosok a rákos gyermekekért létre jött civilszervezetek közül
a LEGHASZNOSABBNAK, amely nagy erkölcsi elismerése minden adományozónak,
aki a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványt választja, hogy segítsen!
KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÁSÁT!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:IDE KATTINTVA

1. Ha egyéni vállalkozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2017.február 27-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak, a bevallás részét képező önálló EGYSZA lappal együtt, vagy az erre a célra kialakított 16EGYSZA jelű önálló nyomtatványon.
3
. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 15-ig postai úton, SMS-ben vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el neki. A kérelemnek tartalmaznia kell az adózó születési időpontját és adóazonosító jelét is. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet.
4.
Amennyiben munkáltatója készíti el és nyújtja be adóbevallását, akkor a 16EGYSZA jelű nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban átadhatja munkáltatójának, vagy 2017. május 22-ig papír alapon, vagy elektronikusan közvetlenül eljuttathatja a NAV-nak.

5. KÉRJÜK, a 18557071-1-09 adószámot adja át könyvelőjének és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA