Zoltán elkezdte az iskolát az alapítvány hathatós támogatásának köszönhetően

2019. Október 28. Hétfő

Évek óta segítjük Zoli gyógyulását, aki 2015-óta csontdaganatos betegséggel küzd! Édesanyja egyedül neveli és a segítség jól jön bármikor is érkezik. Fotó:pixabay.com

Több féle képen segítünk az adományoknak köszönhetően, mert szükség van anyagi támogatásra, de ugyan olyan jól jön az élelmiszer és a decemberi „Cipős doboznyi adomány és „Csokoládégyűjtés” akciókból összeállított csomag is.

Amiben az átlagtól eltérően tudtunk segíteni, az hogy finanszíroztuk a terápiás kezeléshez a gyógytornászt, akinek segítségével „Zoltán segédeszközök nélkül tud közlekedni, jár iskolába és egyre jobban érzi magát. Az önbizalma is megnőtt!” – írta márciusban az édesanya.

2019. október 27-ei e-mailben a következőket írták:

Az Önök segítségével könnyebben kezdődött az iskolai év Zoli számára. Mindent be tudtunk szerezni, amit kértek az iskolába. Barátai még nincsenek, de csupa jó jegyet hoz, rendesen tanul. Még mindig hosszú a nap a suliba, amit gyaloglással tölt, nagyon fájnak a lábai, de sikeresen küzd a mindennapokkal.

Most voltunk záró vizsgálaton a legtöbb eredménye jó lett, még a neurológia van vissza. Most egy cisztát láttak az ultrahangon a nyakába, de figyelik, hogy mi lesz belőle.Nagyon hálás vagyok a segítségükért, köszönünk szépen mindent!

Ezekből a sorokból is látszik, hogy milyen fontos az összefogás a segítség közvetítése, olyan családok részére, akiknek a betegség minden napjaival kell megküzdeni.

Köszönjük, mindenkinek, aki segíteni szeretne egy telefonhívással

az ADHATVONAL SEGÍTSÉGÉVEL, amely 500.-Ft,

1-2 tábla csoki vagy 1 chips ára csak!

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód! Köszönjük!

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

Szólj hozzá, mondd el véleményed!