Ügyfélkapuja van? Adója 1%-át ajánlja fel elektronikusan!

2019. Május 20. Hétfő

Elérhető az adó 1+1% felajánlása azok számára, akik ügyfélkapu regisztrációval rendelkeznek. Mutatjuk mit kell tennie!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján az erre a célra kialakított oldalon rendelkezhet adó 1+1%-áról, kérjük adója 1%-ával támogassa a Daganatos és Leukémiás beteg gyermekeket!

Adó 1+1% felajánlása ügyfélkapun keresztül: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA

Csak 1 perc! Mentsen életet! Mutatjuk mit kell tennie!

1. lépés: Bevallása mellett megtalálja az 1+1 %-os nyilatkozat ablakot, ahol a „nyilatkozom” gombra kattintva rendelkezhet adója 1%-áról, ezzel segítve a támogatásra szorulókat.

2. lépés: Az „azonosítás” gombra kattintva írja be személyes adatait, ha hozzájárul hogy a címadatokat átadhatják a kedvezményezett civil szervezet számára. Illetve tegyen pipát a hozzájárulok rublikába.

3. lépés: Töltse ki a Rendelkező Nyilatkozatot. A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket.

4. lépésben rendelkezzen +1%-áról egy technikai számmal rendelkező egyház számára.
5. lépés: Kattintson a „Mentés” gombra, de figyeljen oda, mert ez még nem azonos a nyilatkozat véglegesítésével!
6. lépés: Kattintson a „Beadás” gombra, ezzel nyilatkozatát sikeresen beküldte, más teendője nincs.

Adó 1+1% felajánlása és adóbevallás ellenörzése ügyfélkapun keresztül:

A rendelkezés menetéről készült képekkel illusztrált segédletét, itt megtalálja: IDE KATTINTVA

Amennyiben nincs ügyfélkapu regisztrációja, adója 1%-áról a következő módon rendelkezhet:

Kitöltési útmutató képekben: IDE KATTINTVA

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

Szólj hozzá, mondd el véleményed!