Önök telefonálnak, mi segítünk!

2017. Április 03. Hétfő

KÖSZÖNJÜK, HOGY HÍVÁSÁVAL 250 FORINTTAL TÁMOGATJA A LEUKÉMIÁS ÉS DAGANATOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYULÁSÁT! Kérjük, hívja a 13600-as telefonszámot, majd a gépi hang jelentkezése után üsse be a 71-es kódot. SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.

Köszönjük, hogy eddig összesen 17598 telefon hívással és SMS-el támogatták a csontvelő-transzplantáción átesett rákos gyermekeket! Az SMS és hívásoknak köszönhetően, a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 130 darab sterilcsomagot tudott átadni, a budapesti Szent László Kórház és a miskolci Gyermek-onkológia Csontvelő-transzplantációs Osztályoknak.

Minden hálózatból elérhető az Adhat Vonal szolgáltatás?
Jelenleg a szolgáltatás az Invitel, a Magyar Telekom vezetékes és mobil, a Telenor, a Vodafone valamint a Tesco Mobile, Blue mobile és MOL mobile ügyfelei számára érhető el.

KÖSZÖNJÜK, HOGY TÁMOGATJA A BETEG GYERMEKEK GYÓGYULÁSÁT!

1 SMS vagy telefonhívás:250 FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
SMS küldése:Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.
TELEFON:Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Köszönjük!

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

Szólj hozzá, mondd el véleményed!