Mindenszentek

2019. November 01. Péntek

Vannak, akik virágok elhelyezésével, míg mások, mécsesek gyújtásával emlékeznek meg azokra a szeretteinkre, akik már nem lehetnek velünk. Ilyenkor felkeressük a sírkerteket és csend költözik a szívünkbe.

A világon nincs is nagyobb fájdalom, amikor egy szülő veszti el gyermekét. A beteg gyermekek és szüleik felveszik a harcot és mindent megtesznek a gyógyulásért. Hosszú hónapokon sokszor éveken keresztül. Sajnos ennek ellenére van olyan, hogy mind ezek ellenére nem sikerül a küzdelem.

Mi mint alapítvány mindennapi kapcsolatba vagyunk az érintett családokkal és a gyerekekkel. A szívünkhöz nőnek. Találkozunk velük közös programokon, meglátogatjuk őket otthonukba, kezelések alatt, sokszor kézműveskedünk együtt, sokat beszélgetünk. Mindig emlékezni fogunk azokra az arcocskákra, akik már sajnos nem lehetnek velünk és sohasem feledjük őket.

Gyújtsunk meg ezeknek a kis lelkeknek, angyaloknak az emlékére egy-egy mécsest!

„ Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,

Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.”

-Juhász Gyula

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

Szólj hozzá, mondd el véleményed!