Karácsony előtt eljutottak az ajándékok a családokhoz és a centrumokba

2020. Január 06. Hétfő

Karácsony előtt útra keltünk, hogy meglepjük azokat a beteg gyermekeket, akik nem tudtak részt venni az ünnepségen személyesen eljuttatva hozzájuk a szeretet ajándékait, így megszépítve részükre az év legszebb ünnepét.

Az alapítvány részére felajánlott adományokból állítottunk össze életkoruknak megfelelően meglepetés csomagokat. Ragyogó szemmel és mosollyal bontották ki a játékokkal, édességekkel és egyéb apróságokkal megrakott dobozokat. Volt olyan kislány, akivel együtt játszottunk az ajándékba kapott babával, egy kisfiúnak pedig láthatóan a hintaló lett a kedvence, de persze mindenhol nagy volt az öröm és a különleges finom édességek és csokoládék is előkerültek a jókívánságokkal együtt.

Sajnos elég sok a rászoruló család is, akik nem tudnak ajándékot venni hisz a megélhetés is sokszor gondot jelent számukra a betegséggel való küzdelem mellett. Így különösen jó érzés volt továbbítani azokat a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány jótékonysági gyűjtésére érkezett és eljuttatott ajándékokat, amelyeket sok-sok jó szívű ember ajánlott fel a kis betegek részére.

Mint minden évben így 2019-ben is az ország valamennyi gyermek hematológiai centruma is részesült az összegyűlt finomságokból, játékokból, hogy az ott kezelt gyermekek is részesüljenek az több száz adományozó ajándékából, ezzel egy kicsit megszépítve azoknak a leukémiás és daganatos beteg gyermekeknek az ünnepet, akik a kezelések miatt kénytelenek kórházban tölteni a Karácsonyt.

Köszönet, minden adományozónak, akik segítettek abban, hogy minél szebb legyen a kis hősök Karácsonya!

„Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony”

Szilágyi Domokos

Ha segíteni szeretne egy telefonhívással az ADHATVONAL SEGÍTSÉGÉVEL,

amely 500.-Ft, csak 1-2 csoki ára!

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód! Köszönjük!

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

További képek

Karácsony előtt eljutottak az ajándékok a családokhoz és a centrumokba 6
Karácsony előtt eljutottak az ajándékok a családokhoz és a centrumokba 5
Karácsony előtt eljutottak az ajándékok a családokhoz és a centrumokba 4
Karácsony előtt eljutottak az ajándékok a családokhoz és a centrumokba 3
Karácsony előtt eljutottak az ajándékok a családokhoz és a centrumokba 2
Karácsony előtt eljutottak az ajándékok a családokhoz és a centrumokba 1

Szólj hozzá, mondd el véleményed!