Jótékonysági Bányász Futóverseny

2017. December 06. Szerda

A Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar HÖK rendezésében 2017. december 2-án egy nagyon jó kedvű Jótékonysági Bányász Futóversenyre került sor!

Az egyetem hallgatói és tanárai részvételével a hideg, de szép napos időben a résztvevőket forró tea várta, több mint ötvenen jöttek el, hogy fussanak 2.1 kilométert a leukémiás és daganatos beteg gyermekekért, akik a rák ellen küzdenek! Mindenki hozott mikulás csomagot, de nem is egyet, mivel 70 csomag gyűlt össze, amelyeket a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány közvetítésével juttattunk el a beteg gyermekekhez.

A HÖK elnökével és két szervező segítségével, Miskolcon még az nap délelőtt a B-A-Z megyei Kórház GYEK I-es Gyermek Onco-hematológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztályán minden gyermek részére átadtunk egy-egy Mikulás csomagot!

Az összegyűlt Mikulás csomagok a Debrecenben kezelt gyermekek részére is örömet fognak szerezni, mivel az alapítvány „Decemberi ajándékozás” rendezvényén lesznek átadva a részükre!

Köszönet az egyetemistáknak, hogy megszervezték és ilyen aktívan részt vettek a futáson és tanáraikkal együtt gondolnak a most beteg gyermekek segítésére is, akik így érzik, hogy nincsenek egyedül családjaikkal, a betegséggel szemben, mert akik tudnak, segítik őket, gondolnak rájuk a gyógyulás hosszú útján!

Kis adomány-nagy segítség, az adományvonalon keresztül!
Támogasson jó ügyet egy telefonhívással vagy sms küldésével:

1 SMS vagy telefonhívás= 250 FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
TELEFON: Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Köszönjük!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

További képek

Jótékonysági Bányász Futóverseny 1
Jótékonysági Bányász Futóverseny 2
Jótékonysági Bányász Futóverseny 3
Jótékonysági Bányász Futóverseny 4
Jótékonysági Bányász Futóverseny 5
Jótékonysági Bányász Futóverseny 6
Jótékonysági Bányász Futóverseny 7
Jótékonysági Bányász Futóverseny 8
Jótékonysági Bányász Futóverseny 9
Jótékonysági Bányász Futóverseny 10
Jótékonysági Bányász Futóverseny 11
Jótékonysági Bányász Futóverseny 12
Jótékonysági Bányász Futóverseny 13

Szólj hozzá, mondd el véleményed!