Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Jótékonysági Bányász Futóverseny

2017. December 06. Szerda

A Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar HÖK rendezésében 2017. december 2-án egy nagyon jó kedvű Jótékonysági Bányász Futóversenyre került sor!


Az egyetem hallgatói és tanárai részvételével a hideg, de szép napos időben a résztvevőket forró tea várta, több mint ötvenen jöttek el, hogy fussanak 2.1 kilométert a leukémiás és daganatos beteg gyermekekért, akik a rák ellen küzdenek! Mindenki hozott mikulás csomagot, de nem is egyet, mivel 70 csomag gyűlt össze, amelyeket a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány közvetítésével juttattunk el a beteg gyermekekhez.

A HÖK elnökével és két szervező segítségével, Miskolcon még az nap délelőtt a B-A-Z megyei Kórház GYEK I-es Gyermek Onco-hematológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztályán minden gyermek részére átadtunk egy-egy Mikulás csomagot!

Az összegyűlt Mikulás csomagok a Debrecenben kezelt gyermekek részére is örömet fognak szerezni, mivel az alapítvány „Decemberi ajándékozás” rendezvényén lesznek átadva a részükre!

Köszönet az egyetemistáknak, hogy megszervezték és ilyen aktívan részt vettek a futáson és tanáraikkal együtt gondolnak a most beteg gyermekek segítésére is, akik így érzik, hogy nincsenek egyedül családjaikkal, a betegséggel szemben, mert akik tudnak, segítik őket, gondolnak rájuk a gyógyulás hosszú útján!

Kis adomány-nagy segítség, az adományvonalon keresztül!
Támogasson jó ügyet egy telefonhívással vagy sms küldésével:

1 SMS vagy telefonhívás= 250 FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.
TELEFON: Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Köszönjük!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:
Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

További képek

Jótékonysági Bányász Futóverseny 1
Jótékonysági Bányász Futóverseny 2
Jótékonysági Bányász Futóverseny 3
Jótékonysági Bányász Futóverseny 4
Jótékonysági Bányász Futóverseny 5
Jótékonysági Bányász Futóverseny 6
Jótékonysági Bányász Futóverseny 7
Jótékonysági Bányász Futóverseny 8
Jótékonysági Bányász Futóverseny 9
Jótékonysági Bányász Futóverseny 10
Jótékonysági Bányász Futóverseny 11
Jótékonysági Bányász Futóverseny 12
Jótékonysági Bányász Futóverseny 13
Kérjük 2018-ban is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását!

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét, majd a lezárt borítékot a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához vagy, könyvelőjéhez 2018. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2018. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez) és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!


Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

Mit kell tennie?

A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2018. február 26-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező 17EGYSZA jelű önálló nyomtatványon, 2018. május 22-ig. Adószámunk: 18557071-1-09

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket. A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be. Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 19-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 15.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 17EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2018. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Kérjük, írja be a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány adószámát: 18557071-1-09 Köszönjük!

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2018. május 22-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Facebook