Fontos! Adóbevallásnál Ne felejtsen el nyilatkozni!

2019. Január 10. Csütörtök

Kérjük, adóbevallásnál Ne felejtsen el nyilatkozni! 2019-ben is rendelkezzen adója 1% -ával! Adója 1%-ával segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását! Adószámunk: 18557071-1-09

Ne hagyja az államnál! Segítsen vele a Rákos beteg gyermekeken!
Adományozón egészséget adója 1%-ával!
Mit kell tennie? Segítünk!

1. Ha egyéni vállalkozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2019. február 25-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező 18EGYSZA jelű önálló nyomtatványon, 2019. május 20-ig. Adószámunk: 18557071-1-09

akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti. (2019. március 15-töl lesz elérhető)

3
. Ha Önnek még nincs Ügyfélkapu regisztrációja, az adóbevallási tervezet postázását március 15-ig kérheti. Március 15. után az igényét már csak személyesen a NAV ügyfélszolgálatain nyújthatja be.
Az igénylés alapján adóbevallási tervezetét 2019. április 30-áig kapja meg postán.

Ha ön majd megkapta postán az adóbevallási tervezetét, ne felejtse el átnézni, hogy az adatok helyesek-e. Ha nem kíván módosítani rajta, úgy további teendője az adóbevallással nincs. Viszont ne feledje adója 1+1%-áról is rendelkezhet, ezzel támogathatja az ön által kiválasztott civil szervezetet és egyházat. Adószámunk: 18557071-1-09
A levélben megtalálja az EGYSZA lapot, amelyet kitöltve küldjön vissza díjmentesen, a mellékelt válaszborítékban május 20.-ig. Az EGYSZA lap kitöltéséhez talál mintát IDE KATTINTVA.

Támogassa adója 1%-ával a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását.
A kedvezményezett adószáma rovatba írja:

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Amennyiben ön ügyfélkapu regisztrációval rendelkezik, úgy március 15-től elektronikusan is megtekintheti a NAV által elkészített adóbevallás tervezetét. Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat.

Ha nincs ügyfélkapu regisztrációja a következő lehetőségek közül választhat:

Kitöltési útmutató képekben: IDE KATTINTVA

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2019. február 25-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező 17EGYSZA jelű önálló nyomtatványon, 2019. május 20-ig. Adószámunk: 18557071-1-09

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket. A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be. Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 19-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 15.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Szólj hozzá, mondd el véleményed!