Expodom Kft. gyorsan összecsukható sátorral segít!

2018. Szeptember 12. Szerda

Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 1999-től segíti a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket, családjaikat és a magyarországi gyermek-hematológiai osztályokon az orvosok és az ápolószemélyzet munkáját!

Mivel országosan segélyezünk, így országosan is kampányolunk, hívjuk fel a figyelmet, hogy az alapítvány közvetítésével segíthetik a családoknak a beteg gyermekük minél jobb ellátását, valamint a centrumokban a gyógyító tevékenységet pl. műszerek beszerzésével és az osztályok komfortosabbá tételét!

Az alapítvány, hogy minél többen tudjanak tevékenységünkről rendezvényeken is részt vesz, amelyhez nagyon nagy segítség az Expodom Kft. által adományozott gyorsan összecsukható pavilon!

Családi napok keretében szoktunk tavasszal és ősszel rendezvényt szervezni, amikor a családok a beteg gyermekekkel együtt a testvérek is találkoznak sorstársaikkal, és kötetlen beszélgetések alkalmával a kézműves foglalkozás keretében élményekben gazdagon mennek haza a szponzorok ajándékaival!

A szabadtéri rendezvényeken nagyon sokat segít a napsütésben vagy esőben az összecsukható pavilon, amelyet könnyen és gyorsan összeállíthatunk az Expodom Kft. nagylelkű adományának köszönhetően!
Mindenkinek ajánljuk a party sátrat, amelyet különböző méretekben megtalál a www.expodom.hu honlapon!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

(Adóbevallása 2019. március 15-töl lesz elérhető ügyfélkapun keresztül!)

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 18-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 18.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18SZJA-EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!