Egy tábla csokival a beteg gyermekekért!

2018. November 25. Vasárnap

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 2018-ban is elindítja a „KARÁCSONYI CSOKIGYŰJTÉST, EGY ÜZENETTEL” felhívást, amikor jókívánságodat eljuttathatod a leukémiás és daganatos gyermekeknek!

Az üzenet, jókívánság sokat jelent azoknak a gyermekeknek, akik hónapokon, éveken át küzdenek gyógyulásukért. Érzik, hogy nincsenek egyedül, és hogy milyen sokan gondolnak rájuk, ezáltal erőt tudnak meríteni, ami segíti őket a nehéz mindennapokban.

Kérjük, szervezd meg jótékony csapatodat, óvodádban, iskoládban, munkahelyeden vagy baráti társaságodban! Készítsetek saját kezűleg gyűjtődobozt, amelyet lehet rajzokkal is díszíteni, kérjük, a dobozra írjátok rá, hogy „VELED VAGYOK”!

Természetesen minden fajta édességet lehet gyűjteni, pl. szaloncukor, nápolyi, keksz, ropi, cukorka, stb.

Ha kérdésed lenne, írj nekünk, email: remeny1999@gmail.com

Kapcsolat: Zsupos Sándor, Telefon: 30/384-9703

Az ajándékok és üzenetek országosan jutnak el, Karácsonyra a gyermek-hematológiai centrumokba az alapítvány közvetítésével.
Az átadásokról beszámolunk a honlapunkon, valamint a közösségi oldalunkon: www.facebook.com/veledvagyok

Debrecenben az adományozási ünnepség 2018. december 02-án, az addig beérkezett ajándékokból!

A később 2018. december 15-ig beérkezett ajándékokból, a többi 6 magyarországi Gyermek Hematológiai Centrumba juttatjuk el az ajándékokat a leukémiás és daganatos beteg gyermekek részére!

Az adományokat postai címünkre várjuk:

Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
4032 Debrecen Cívis, u. 5. sz. 3/28.

Köszönjük az összefogást a beteg gyermekekért!

A „Csoki gyűjtéshez” a plakát letölthető innen: Csokigyűjtés plakátja
Figyelem! A nyomtatási iránynál az álló módot válasszák!

(Cipősdoboz gyűjtés részletei)
Köszönettel: Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

Szólj hozzá, mondd el véleményed!