Cipősdoboz és csokigyűjtés, a leukémiás és daganatos gyermekeknek!

2017. November 21. Kedd

Idén Ön is, elküldheti a kis betegek részére, egy cipősdoboznyi szeretet ajándékát, vagy csatlakozhat "egy tábla csokival a beteg gyermekekért" felhívásunkhoz is!

EGY CIPŐSDOBOZNYI SZERETET A LEGSZEBB ÜNNEPRE:
Idén Ön is, csatlakozhat és elküldheti a kis betegek részére, egy cipősdoboznyi szeretet ajándékát, így gondolva rájuk és mosolyt csalva a kicsi arcocskájukra!

Debrecenben 2017.12.10.-én "a REMÉNY decemberi családi ajándékozás" rendezvényen lepjük meg Önöknek köszönhetően a kis betegeket!
A többi gyermek-hematológiai centrumba december 21-ig küldjük el az adományokat.

Idén Te is gondolj rájuk, és lepd meg őket ajándékoddal.
Ehhez nem kell mást tenned, mint egy dobozba belehelyezni a meglepetéseket, ami lehet játék, színes ceruza, kifestő, édesség, mese könyv, mellé pedig egy szívből jövő jókívánság, amivel szintén örömet és boldog mosolyokat varázsolhatsz a kis betegek arcára.
Kérjük, csatlakozzatok minél többen kezdeményezésünkhöz, akár óvodák, iskolák, baráti vagy munkahelyi közösségek által is.

IDÉN NEM KÉRÜNK HASZNÁLT PLÜSS ÉS RUHA ADOMÁNYOKAT, ÚJAKAT ELFOGADUNK!

Felhívás plakátja letölthető: IDE KATTINTVA
Figyelem! A nyomtatási iránynál a fekvő módot válasszák!

Az adományokat postai címünkre várjuk, 2017. december 15-ig:
Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
4032 Debrecen Cívis u. 5. sz. 3/28.

EGY TÁBLA CSOKIVAL A BETEG GYERMEKEKÉRT:
A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 2017-ben is elindítja a „KARÁCSONYI CSOKIGYŰJTÉST, EGY ÜZENETTEL” felhívást, amikor jókívánságodat eljuttathatod a leukémiás és daganatos gyermekeknek!

Az üzenet, jókívánság sokat jelent azoknak a gyermekeknek, akik hónapokon, éveken át küzdenek gyógyulásukért. Érzik, hogy nincsenek egyedül, és hogy milyen sokan gondolnak rájuk, ezáltal erőt tudnak meríteni, ami segíti őket a nehéz mindennapokban.

Kérjük, szervezd meg jótékony csapatodat, óvodádban, iskoládban, munkahelyeden vagy baráti társaságodban! Készítsetek saját kezűleg gyűjtődobozt, amelyet lehet rajzokkal is díszíteni, kérjük, a dobozra írjátok rá, hogy „VELED VAGYOK”!

A „Csokigyűjtéshez” a plakát letölthető innen: Csokigyűjtés plakátja
Figyelem! A nyomtatási iránynál az álló módot válasszák!

Az adományokat postai címünkre várjuk, 2017. december 15-ig:
Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
4032 Debrecen Cívis u. 5. sz. 3/28.

Ha kérdésed lenne, írj nekünk, email: remeny1999@gmail.com

Az ajándékok és üzenetek országosan jutnak el, Karácsonyra a gyermek-hematológiai centrumokba az alapítvány közvetítésével.
Az átadásokról beszámolunk a honlapunkon, valamint a közösségi oldalunkon: www.facebook.com/veledvagyok

Köszönjük az összefogást a beteg gyermekekért!
Köszönettel: Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

Szólj hozzá, mondd el véleményed!