A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány elindította „Egy üzenet a DARU szárnyán”, jótékonysági felhívását!

2012. Augusztus 14. Kedd

Fogadjon örökbe kettő darab „Remény Darumadarat”, kétezer forintért, amelyet a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány munkatársai hajtogatnak a leukémiás és daganatos gyermekekkel! Az egy „Remény Darumadár” öné marad, a másikat kérjük, küldje vissza jókívánságával, üzenetével, amely kifejezi, hogy veled vagyok, és én is remélem, hogy hamarosan teljesen meggyógyulnak a beteg gyermekek!
A visszaérkező madarakból 1000 darab kerül felfűzve egy-egy gyermek hematológiai centrumba.

Kérjük, adományát juttassa el posta csekken a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 4032 Debrecen Cívis u. 5. sz. 3/28. címre és mi postán elküldjük a „Remény Darumadarat”. Köszönjük, hogy együtt érző üzenetével és adományával támogatja a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány közvetítésével a leukémiás és daganatos gyermekeket, családjaikat, és az őket gyógyító centrumokat!

Az 1000 darumadár és Sadako Sasaki története

Élt egyszer egy kislány Japánban, aki a hirosimai atomtámadás után tíz évvel leukémiás beteg lett.
Egy nap egyik osztálytársa színes papírokat vitt be neki a kórházba és elmesélt egy legendát,
amely szerint, ha valaki 1000 darumadarat hajtogat, annak a kívánsága teljesül.
A kislány hitt a legendában: szorgalmasan hajtogatta a madarakat.
Közben azt kívánta, hogy gyógyuljon meg.
644 daru készült el, amikor a kislány végleg, békésen elaludt.
Társai befejezték az ezer daru hajtogatását, amit együtt temettek el a kislánnyal.
A történet óta az origami darumadár a hit, a kitartás, a remény, a béke
és a leukémiás és daganatos gyermekek szimbólumává vált.

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

(Adóbevallása 2019. március 15-töl lesz elérhető ügyfélkapun keresztül!)

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 18-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 18.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18SZJA-EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!