20 beteg gyermek részére: 443.891.- Ft adomány! Köszönjük!

2017. Október 01. Vasárnap

Szeptemberben 443.891.- forint célzott támogatás érkezett 20 család részére, amelyet ezúton is szeretnénk megköszönni az adományozóknak, a családok nevében.

2017-ben is lehetőséget biztosítunk arra, hogy adományukat célzottan egy-egy családhoz eljuttassák. Köszönjük, hogy támogatásával segítette a daganatos és leukémiás gyermekeket.

A beteg gyermekek történeteit megtalálják a „Támogatható gyerekek” rovatban.
Köszönjük minden támogatott család nevében az adományokat!

Eddig 2012 májusától 2017 szeptember 30-ig, a gyermekek célzott támogatására, a „Támogatható gyerekek” rovaton keresztül 35.207.510.- forint érkezett az adományozóknak köszönhetően.

Kis adomány-nagy segítség, az adományvonalon keresztül!
Támogasson jó ügyet egy telefonhívással vagy SMS küldésével:

1 SMS vagy telefonhívás= 250 FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
TELEFON: Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Köszönjük!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

Szólj hozzá, mondd el véleményed!