18 beteg gyermek részére: 1.512.951.- Ft adomány! Köszönjük!

2019. Augusztus 01. Csütörtök

Júliusban 1.512.951.- forint célzott támogatás érkezett 18 beteg gyermek részére, amelyet ezúton is szeretnénk megköszönni az adományozóknak, a családok nevében.

2019-ben is lehetőséget biztosítunk arra, hogy adományukat célzottan egy-egy családhoz eljuttassák. Köszönjük, hogy támogatásával segítette a daganatos és leukémiás gyermekeket.
A beteg gyermekek történeteit megtalálják a „Támogatható gyerekek” rovatban.

Köszönjük minden támogatott család nevében az adományokat!
Eddig 2012 májusától 2019. július 31-ig, a gyermekek célzott támogatására,
a „Támogatható gyerekek" rovaton keresztül 52.207.245.- forint érkezett
az adományozóknak köszönhetően.

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

Szólj hozzá, mondd el véleményed!