Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Facebook

Hírek

Báthory István Gimnázium és Szakközépiskola adománya 2012 Karácsonyra

2012. December 12. Szerda

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, a rákos gyermekek karácsonyi ajándékozására szóló felhívása eljutott Nyírbátorba is, ahol a Báthory István Gimnázium és Szakközépiskola két osztálya gyűjtötte az ajándékokat.

 


Teljes cikk olvasása

Kedves vendégek érkeztek a "Remény Kuckóba"

2012. December 11. Kedd

Méhtelek egy határmenti kis település, ahol Orosz Erzsike, alapítványi segítő évek óta támogatja a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt. A facebookon rendszeresen megosztja híreinket, eseményeinket és kezdeményezésére már sokadik alkalommal fognak össze a Méhtelekiek a leukémiás és daganatos gyermekekért.

 


Teljes cikk olvasása

Cipős dobozok telis-teli ajándékkal gyűlnek Karácsony ünnepére!

2012. December 10. Hétfő

A leukémiás és daganatos beteg gyermekek részére sorra érkeznek a cipős dobozok telis-teli mindenféle kedves és hasznos ajándékkal és üzenettel. Jó érzés, hogy ilyen sokan gondolnak a kis betegekre és csatlakozva felhívásunkhoz ezekkel, az örömteli dobozokkal gondolnak rájuk, és szebbé teszik részükre a Karácsony ünnepét.

 


Teljes cikk olvasása

Adhat vonal 13600-71

2012. December 01. Szombat

Hívja a 13600 telefonszámot, majd írja be a 71 kód számot! Hívásonként 250 forinttal támogatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket az orvosok által leghasznosabbnak választott alapítvány közvetítésével.

A 13600 www.adhatvonal.hu - Adhat Vonal egy gyors, biztonságos, és átlátható adománygyűjtési lehetőség. E vonal, három hazai szolgáltató, Magyar Telekom Nyrt., Telenor Magyarország Zrt, Vodafone Magyarország Zrt. és az Invitel által működtetett hálózatból is elérhető.

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány a csontvelő-átültetésen átesett gyermekek otthoni steril környezet kialakításához szükséges steril csomagok megvásárlására fordítja az Adhat vonalon keresztül érkezett adomány összegét, valamint a DE OEC Gyermekgyógyászati Intézet Hematológiai Osztályán kezelt gyermekek számára kétheti rendszerességgel tartott kézműves foglalkozáshoz szükséges eszközök, alapanyagok beszerzésére.
Hívja a 13600 telefonszámot, majd írja be a 71 kód számot! Hívásonként 250 forinttal támogatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket az orvosok által leghasznosabbnak választott alapítvány közvetítésével. www.adhatvonal.hu

 


Teljes cikk olvasása

„Télapó itt van”

2012. November 26. Hétfő

A DE OEC Gyermekklinika Hematológiai Osztályán a gyerekekkel, szüleikkel együtt készülődtünk Mikulás ünnepére. Kora délután a kézműves foglalkozáson az alkotások is ehhez kötődtek így hóemberes ajándéktasak és a télapót ábrázoló színes csillagok készültek, amelyek remek díszei lehetnek az ünnepi otthonnak. Nem győzték a kis betegek egyiket a másik után készíteni, hiszen nagyon mutatósak és remek ajándékként is szolgálhatnak.

 


Teljes cikk olvasása