Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Facebook

Hírek

A Medgyessy Ferenc Gimnázium jótékonysággal egybekötött diák önkormányzati napja

A Medgyessy Ferenc Gimnázium jótékonysággal egybekötött diák önkormányzati napja
2012. Október 29. Hétfő

A debreceni Medgyessy Ferenc Gimnázium Diákönkormányzati Napjára a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány igen kedves meghívást kapott.

A megnyitón Fekete József igazgató úr üdvözölte a résztvevőket. Majd ezt követően az iskola szépen faragott székely kapujától indult a jótékonysági futás, amelynek a nevezési díjából befolyt összeget a diákok és tanáraik az alapítvány közvetítésével felajánlották a beteg gyermekek támogatására. A célba érkezés után a tornaterembe volt a gyülekező ahol az alapítványunk eddigi eredményeit és célkitűzéseit mutathatta be a több száz tanuló előtt.

Az előadás befejeztével kezdődtek a színesebbnél, színesebb programok. Volt ének, zenés-táncos előadás, karate bemutató és megérkezett az olimpiai ezüstérmes judós, Ungvári Miklós, akihez csak úgy özönlöttek a feltett kérdések, amelyek mindegyikére szívesen válaszolt. Megmutatta a megnyert érmet is, sőt a jelen lévők kézbe is vehették, ami nem mindennapi élményt nyújtott.

 


Teljes cikk olvasása

DVSC-TEVA mezek jótékonysági sorsolása és átadása!

DVSC-TEVA mezek jótékonysági sorsolása és átadása!
2012. Október 16. Kedd

A Debrecen Plázában megtörtént az OTP Bank Liga 7. fordulójában a DVSC TEVA a Budapest Honvéd elleni meccsen viselt a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány logójával ellátott egyedi mezek sorsolása. Az ünnepélyes átadáson részt vettek a Loki labdarúgói, vezetői és szakmai stábja, akikkel az esemény végén a rajongók is személyesen találkozhattak, fotót készíthettek, dedikáltathattak.
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az ötletgazda Szepesi Zsoltnak, hogy ezt a jótékonysági mez adományozást végig koordinálta. Segítségével, a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány a mezvásárlók és licitálók által, több mint 1,5 millió forinttal támogathatja a leukémiás és daganatos gyermekeket nevelő családokat.

 


Teljes cikk olvasása

Remény és Hit családi nap!

2012. Október 15. Hétfő

Egy nagyon szép napot tölthettek el a leukémiás és daganatos beteg gyermekekkel és családjaikkal a Pizza Holiday és a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány szervezésében. Délben, a pizzázóban volt a gyülekező ahol egy szépen megterített asztal várta a gyerekeket és szüleiket és a finomabbnál finomabb ételből fogyaszthattak. Az ebéd után mindenki igyekezett a Klinika moziba, hiszen itt kezdődtek a változatos délutáni közös programok. A kézműves foglalkozáson az önkéntesek segítségével készültek a színes falevél manók, de volt sütőtök figura készítés és Radics Zoltán jóvoltából mézeskalács díszítés valamint ki lehetett próbálni egy új technikát a killingezést, ami nem más, mint egy kis pálca segítségével papír csíkokból virágok és levelek sodrása. Az elkészült alkotások nagy sikert arattak.

 


Teljes cikk olvasása

Köszönjük a célzott támogatásokat szeptemberben is!

Köszönjük a célzott támogatásokat szeptemberben is!
2012. Október 12. Péntek

2012. májusától lehetőséget biztosítunk arra, hogy támogatásukat célzottan egy-egy családhoz eljuttassák, ezzel könnyítve nehéz helyzetükön. Szeptemberben 17 leukémiás és daganatos beteg gyermeket nevelő család részesült, összesen 242.950 forintnyi támogatásban.
A családokat kiértesítettük, és a napokban utaljuk részükre az összeget.

 


Teljes cikk olvasása

Segíteni öröm!

2012. Október 10. Szerda

Hogyan szerezhet örömöt a leukémiás és daganatos beteg gyermekeknek mikulásra és karácsonyra?

Nem kell mást tenni, mint egy cipős dobozt megtölteni a saját elképzelése szerint olyan ajándékokkal, amelyek elviselhetőbbé tehetik a kis betegek számára a hosszú hónapokig tartó kórházi kezelések mindennapjait, pl: színes ceruzák rajzeszközök, kifestők, társasjátékok, kártyák, gyöngyfűzők, gyurmák stb.

A dobozba a meglepetések mellé mindenki elküldheti levél formájában jókívánságát, üzenetét, rajzát ezzel is lelki támogatást és erőt adva a gyógyuláshoz, vezető úthoz.

Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának ehhez a kezdeményezésünkhöz, akár csapatok formájában is így munkahelyek, baráti társaságok, iskolák, óvodák.

Az örömteli adományokat eljuttathatják postai úton a következő címre:
Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány,
4032 Debrecen, Cívis u. 5 3/28

Az összegyűlt adományok átadásáról beszámolunk honlapunkon.

Köszönettel fogadunk minden felajánlást, mert annak is öröm, aki adja, és annak is, aki kapja!

 


Teljes cikk olvasása