Cégeknek

Hogyan adományozhat cégként?

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány által nagyon sok támogatás jut el a leukémiás és daganatos beteg gyermekekhez CÉGES ADOMÁNYOZÁS közvetítésével!

Sokat segíthetnek a kisebb és nagyobb vállalkozások, hiszen nem csak egy módon tudják megtenni a támogatást! Nagyon sok lehetőséget tudunk felajánlani, hogy megtalálják a részükre legmegfelelőbb együttműködés lehetőségét, hogy mind két félnek előnyös legyen. Egyre többen találják meg az általunk képviselt alapítványt, hogy segítsenek, de mi is megkeressük ötleteinkkel, javaslatainkkal, amelyekkel együtt közösen bizalommal tudunk segíteni.

Példákat sorolunk fel, amelyekből választhatnak:
A következő módokon adományozhatnak Alapítványunk által a leukémiás és daganatos beteg gyermekeknek:
• Banki átutalással, számlaszám: Erste bank, 11993001-02325172-10000001 „ADOMÁNY” megjegyzéssel, az adományozott összegről adóigazolást állítunk ki.
• Személyi jövedelemadó 1% felajánlásának lehetőségéről tájékoztatni a munkatársakat, dolgozókat, hogy az alapítvány közvetítésével támogassák a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket. Adószám: 18557071-1-09
• Tárgyi adomány, termékkel való támogatás (tartós élelmiszer, sterilkörülmények kialakítása pl.: /festék, laminált parketta/, háztartási gép vagy bármilyen Önök által gyártott termék, amelyet fel tudnak ajánlani
• Belső információs rendszeren tájékoztatás pl.: hírlevelében, vagy egyéb online felületen, ahol az alapítvánnyal kapcsolatos információkat meg tudják osztani, honlapunkra mutató link elhelyezésével: www.remenyalapitvany.hu
• Kampány segítése szóróanyag, naptár, molinó információs pult felajánlásával
• Rendezvények, események szervezése, és a belépő árából egy fix összeggel való támogatás (sportesemény, jótékonysági vásár)
• Egy termék árából egy bizonyos összeg felajánlása, kampányidőszak alatt közös kommunikáció

Természetesen várjuk az újabb ötleteket is, hiszen mindenre nyitottak vagyunk, hogy együtt bizalommal segíteni tudjunk!
A közös kampányokat hirdetni szoktuk a több mint 470 ezres taglétszámmal rendelkező facebook oldalunkon is: https://www.facebook.com/veledvagyok

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány – “a sok kicsi sokra megy” elve alapján – örömmel veszi Céges adományát, bármilyen kis összegről van szó, hiszen hálásak vagyunk minden forintért, amit a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyítására fordíthatunk.

Kapcsolat:
Email: remeny1999@gmail.com
Zsupos Sándor, elnök Telefon: 06-30/384-9703

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

IDE KATTINTVA

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

Adóbevallás ma éjfélig

2017. Május 22. Hétfő

A 2016-os jövedelmekről szóló adóbevallás 2017 évi beadási határideje: 2017. május 22. Ma éjfélig kell így beadni adóbevallását!
1+1 százalék felajánlásáról se felejtkezzen el!