Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Az alapítvány

20 ÉVE A BETEG GYERMEKEKÉRT!


A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány személyes érintettség révén jött létre 1999-ben, mivel kislányunk Anna előző évben, leukémiában megbetegedett. A gyógyulási folyamat 5 éve alatt szembesültünk a gyógyítás nehézségeivel, illetve azzal az elhivatottsággal, aminek eredményeképpen ma már, akár 85%-os a gyermekek gyógyulási aránya.
Az alapítvány célja, hogy ezekre a leukémiás és daganatos beteg gyermekekre, az őket gyógyító orvosokra felhívja a társadalom figyelmét és kérje a fontos hiányosságok pótlására az összefogást, az adományozást, az 1% felajánlását!

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

IDE KATTINTVANagyon sokat köszönhetünk mindazoknak, akik az elmúlt években, a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt választották a segítség eljuttatásában! Ez a bizalom adja a lehetőséget, hogy tudjuk segíteni a beteg gyermekeket, családjaikat és az őket gyógyító intézményeket, az orvosok ott dolgozó orvosok, ápolók mindennapi munkáját. Magyarországon a Gyermek-hematológiai Centrumokban dolgozó orvosok egy újságírói kérdésre válaszolva rangsort állítottak fel az alapítványok között, hogy ki a „LEGHASZNOSABB”, szerintük, aki ezekért a beteggyermekekért tevékenykedik. Az orvosok a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványt választották első helyre, ebben a rangsorba, amely Önökkel együtt egy erkölcsi elismerése, eddigi tevékenységünknek.

Köszönjük, mindenkinek az eddigi bizalmat és a jövőre való tekintettel is kérjük, válasszák ezt az alapítványt, hogy biztosan eljusson, a segítség a rákos gyermekekhez!

Eredményeink:
A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány Magyarországon a leukémiás és daganatos gyermekeket gyógyító minden centrummal kapcsolatban áll. A centrumokban kezelt gyermekek részére a szülők kérésére segélyt biztosítunk az 1%-os felajánlásoknak és az adományoknak köszönhetően.
ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA


Alapítvány részére felajánlott adományok adják a lehetőséget a kuratóriumnak, hogy hatékonyan tudjon segíteni. A segítségnyújtás igen széleskörű, amely a műszervásárlástól kezdve a mindennapok egyszer használatos eszközeinek támogatásán keresztül, akár a kutatás támogatása is kiterjed. Ma már nincs Magyarországon olyan gyógyító központ, amelynek működéséhez ne járultunk volna hozzá egy nyomtatóval, fénymásolóval, vagy akár több millió forintos műszerrel – amire sajnos a mai napig nehezen tudnak forrást keríteni a kórházak.

Sokan nem tudják, de a betegség jellegéből adódóan a gyermekeknek állandó felügyeletre, segítségre van szükségük, ami általában azzal jár, hogy az egyik szülőnek fel kall adnia addigi foglalkozását. Így a megnövekedett kiadások (utazás, gyógyszerek, vitaminok) mellett a család, jelentős bevételcsökkenést is elszenved. Támogatási tevékenységünk egy részét ezen családok anyagi segélyezése teszi ki, ami a szociális segélyből, a temetési segélyből és a steril csomagból áll.Nagyon jó hatással van a beteg gyermekekre és családjaik a közös programokon való részvétel. A debreceni klinikán kezelt gyermekek részére rendszeresen tartunk kézműves foglalkozásokat, amikor nem csak a Ők, ha nem szüleik is kikapcsolódnak a minden napos kezelések hatása alól. A családi kirándulások is nagy élményt adnak, de a közös táborozás is nagyon sikeres volt, amikor nem csak a szórakozás, ha nem a dietetikus és a szakorvos segítségével sok mindenről tájékozódhattak a szülők. De, volt már olyan felajánlásban s részünk, hogy a családok ingyenesen nyaralhattak a Balatonnál, és ilyenkor 10-20 család az ország minden részéről találkozik egymással, amikor ki tudják cserélni tapasztalataikat, és ilyenkor nem egyszer barátságok is szövődnek!Anyagi lehetőségeinkhez képest minden évben igyekeztünk bővíteni a segélyezett családok körét. Jelenleg évente 100-150 beteg gyermeket és családját tudjuk segélyezni, azaz eddig összesen több, mint 1700 családot támogattunk az ország egész területéről, ami 500-nál is több településen valósult meg. Ezzel Alapítványunk Magyarországon az egyik legkiterjedtebb segélyezési tevékenységet végzi. A családok támogatásának alapja az 1% felajánlásokból befolyó összeg, ami lehetővé teszi, hogy az Önöknek köszönhetően, tudunk segíteni

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:


IDE KATTINTVAADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

 

Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával

Legfrissebb hírünk

Hajdúhadházra is eljutott a segítség Sanyikának

2020. Január 17. Péntek

A súlyos betegséggel küzdő Sanyika nyolc éves és szerény körülmények között nevelkedik kilenc testvérével.

Teljes cikk olvasása

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001
IBAN: HU61-11993001-02325172-10000001
Swift kód: GIBA HU HB

1%-os nyilatkozat

Május 20: Adó 1% felajánlása

Facebook