Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Az alapítvány

20 ÉVE A BETEG GYERMEKEKÉRT!


A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány személyes érintettség révén jött létre 1999-ben, mivel kislányunk Anna előző évben, leukémiában megbetegedett. A gyógyulási folyamat 5 éve alatt szembesültünk a gyógyítás nehézségeivel, illetve azzal az elhivatottsággal, aminek eredményeképpen ma már, akár 85%-os a gyermekek gyógyulási aránya.
Az alapítvány célja, hogy ezekre a leukémiás és daganatos beteg gyermekekre, az őket gyógyító orvosokra felhívja a társadalom figyelmét és kérje a fontos hiányosságok pótlására az összefogást, az adományozást, az 1% felajánlását!

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

IDE KATTINTVANagyon sokat köszönhetünk mindazoknak, akik az elmúlt években, a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt választották a segítség eljuttatásában! Ez a bizalom adja a lehetőséget, hogy tudjuk segíteni a beteg gyermekeket, családjaikat és az őket gyógyító intézményeket, az orvosok ott dolgozó orvosok, ápolók mindennapi munkáját. Magyarországon a Gyermek-hematológiai Centrumokban dolgozó orvosok egy újságírói kérdésre válaszolva rangsort állítottak fel az alapítványok között, hogy ki a „LEGHASZNOSABB”, szerintük, aki ezekért a beteggyermekekért tevékenykedik. Az orvosok a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványt választották első helyre, ebben a rangsorba, amely Önökkel együtt egy erkölcsi elismerése, eddigi tevékenységünknek.

Köszönjük, mindenkinek az eddigi bizalmat és a jövőre való tekintettel is kérjük, válasszák ezt az alapítványt, hogy biztosan eljusson, a segítség a rákos gyermekekhez!

Eredményeink:
A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány Magyarországon a leukémiás és daganatos gyermekeket gyógyító minden centrummal kapcsolatban áll. A centrumokban kezelt gyermekek részére a szülők kérésére segélyt biztosítunk az 1%-os felajánlásoknak és az adományoknak köszönhetően.
ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA


Alapítvány részére felajánlott adományok adják a lehetőséget a kuratóriumnak, hogy hatékonyan tudjon segíteni. A segítségnyújtás igen széleskörű, amely a műszervásárlástól kezdve a mindennapok egyszer használatos eszközeinek támogatásán keresztül, akár a kutatás támogatása is kiterjed. Ma már nincs Magyarországon olyan gyógyító központ, amelynek működéséhez ne járultunk volna hozzá egy nyomtatóval, fénymásolóval, vagy akár több millió forintos műszerrel – amire sajnos a mai napig nehezen tudnak forrást keríteni a kórházak.

Sokan nem tudják, de a betegség jellegéből adódóan a gyermekeknek állandó felügyeletre, segítségre van szükségük, ami általában azzal jár, hogy az egyik szülőnek fel kall adnia addigi foglalkozását. Így a megnövekedett kiadások (utazás, gyógyszerek, vitaminok) mellett a család, jelentős bevételcsökkenést is elszenved. Támogatási tevékenységünk egy részét ezen családok anyagi segélyezése teszi ki, ami a szociális segélyből, a temetési segélyből és a steril csomagból áll.Nagyon jó hatással van a beteg gyermekekre és családjaik a közös programokon való részvétel. A debreceni klinikán kezelt gyermekek részére rendszeresen tartunk kézműves foglalkozásokat, amikor nem csak a Ők, ha nem szüleik is kikapcsolódnak a minden napos kezelések hatása alól. A családi kirándulások is nagy élményt adnak, de a közös táborozás is nagyon sikeres volt, amikor nem csak a szórakozás, ha nem a dietetikus és a szakorvos segítségével sok mindenről tájékozódhattak a szülők. De, volt már olyan felajánlásban s részünk, hogy a családok ingyenesen nyaralhattak a Balatonnál, és ilyenkor 10-20 család az ország minden részéről találkozik egymással, amikor ki tudják cserélni tapasztalataikat, és ilyenkor nem egyszer barátságok is szövődnek!Anyagi lehetőségeinkhez képest minden évben igyekeztünk bővíteni a segélyezett családok körét. Jelenleg évente 100-150 beteg gyermeket és családját tudjuk segélyezni, azaz eddig összesen több, mint 1700 családot támogattunk az ország egész területéről, ami 500-nál is több településen valósult meg. Ezzel Alapítványunk Magyarországon az egyik legkiterjedtebb segélyezési tevékenységet végzi. A családok támogatásának alapja az 1% felajánlásokból befolyó összeg, ami lehetővé teszi, hogy az Önöknek köszönhetően, tudunk segíteni

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:


IDE KATTINTVAADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

 

Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával

Legfrissebb hírünk

Adóbevallása az ügyfélkapun elérhető! Látta már?

2019. Május 18. Szombat

Elérhetőek az adóbevallás tervezetek azok számára, akik ügyfélkapu regisztrációval rendelkeznek. Mutatjuk mit kell tennie!

Teljes cikk olvasása

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Május 20: Adó 1% felajánlása

Facebook